De Voordelen Van Bring Your Own PC

Aandachtspunten en voordelen van Bring Your Own PC

Aandachtspunten en voordelen van Bring Your Own PC

Bring Your Own PC en Het Nieuwe Werken zijn onafscheidelijk. Werknemers hebben behoefte aan meer vrijheid naarmate de technologische mogelijkheden hiervoor steeds meer zijn verbeterd.

Uit onderzoek van Gartner onder enkele honderden IT managers  is  gebleken dat het aantal privé apparaten dat gebruikt zal worden voor verschillende belangrijke taken binnen het bedrijf, een grote  stijging zal doormaken. Helaas wordt dit fenomeen nog door veel werkgevers onderschat.

De belangrijkste voordelen van deze steeds vaker voorkomende manier van werken zijn:

  • Lagere kosten
  • Betere focus op kerntaken
  • Meer vrijheid en werkplezier
  • Hogere productiviteit

Daarnaast zijn er ook wat technische implicaties waaronder:

  • Online diensten
  • Afspraken en procedures
  • Centraal beheer
  • Beveiliging

Waarom staat Bring Your Own PC tegenwoordig zo in de belangstelling, wat zijn de voordelen en waar moetje op letten bij het toepassen van deze manier van werken? In deze whitepaper kunt u hier uitgebreid over lezen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe WerkenBring Your Own Device bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.