De Projectmanagement Omgeving

Oplossingsgericht werken met Projectmanagement en planning

Oplossingsgericht werken met Projectmanagement en planning

Meer doen, met minder middelen, in een kortere tijd, tegen een zo hoog mogelijke kwaliteit en met een optimum aan managementinformatie. Is dit mogelijk?Projectmanagement en planning kunnen hierin de oplossing bieden. Projectmanagement en planning betekenen meer dan de aanschaf van een planningspakket. Het is een dynamisch proces waarbij een continue sturing noodzakelijk is.

Lees gratis het volledige artikel over de projectmanagement omgeving  waarin dieper op het betreffende onderwerp wordt ingegaan.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Project ManagementOrganisatie & Management adviesbureaus bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Organisatie & Management adviesbureaus :  Handelen met verzuim

Hoe ga je om met zowel kort als lang verzuim? Vooral bij een personeelsstop (inhuurstop) komt het voor dat een bedrijf zich scherper gaan richten op het verzuimbeleid. Om hier mee om te gaan zou het bedrijf een verzuimspecialist in kunnen zetten. Deze whitepaper geeft diverse tips voor het handelen met verzuim.

Lees verder

Organisatie & Management adviesbureaus :  The Uplift Advantage

Het management en marketing van veel organisaties hebben al enige tijd door dat de klant centraal moet staan om successen op de lange termijn te behalen. Klanten zijn vandaag de dag mondiger en kiezen zelf uit wat ze wel of niet lezen of zien. De whitepaper beschrijft hoe een uplift model bedrijven kan helpen bij het communiceren met de klant.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.