De klant centraal met Master Data Management?

Verzekerd van uw klanten?

Verzekerd van uw klanten?

Verzekeraars hebben te maken met een grote uitdaging. Om een duurzame verandering in de verzekeringsbranche te realeren, moeten verzekeraars het centrale klantbeeld eigen maken. Zeker met de compliancemaatregelen zoals Solvency II is het noodzakelijk om de data goed op orde te hebben. Dus investeren in de kwaliteit van de klantgegevens, die doorgaans in verschillende systemen worden vastgelegd.

Lees in deze whitepaper meer over datamanagement en gecentraliseerd Master Data Management (MDM) voor klantdata en hoe dit u gaat helpen om aan de wet- en regelgeving te voldoen. Verder gaat de whitepaper in op de mogelijkheden om de operationele efficiency te verhogen en hoe de mogelijkheden voor sales en marketing beter benut kunnen worden.

Mater Data Management
Met een functionele Master Data Management oplossing is het mogelijk om een centraal klantbeeld te realiseren. Dit bespaart niet alleen op de kosten, maar verkleint ook de risico’s en dat u kunt voldoen aan de wet- en regelgeving. Lees meer over Master Data Management in de volledige whitepaper.

Sales & Marketing
Het behouden van een tevreden klant is voor een verzekeraar natuurlijk makkelijker, dan het constant winnen van nieuwe klanten. Voor het behouden van tevreden klanten is service en vertrouwen een must. Een centraal klantbeeld kan hierbij helpen. Met een centraal klantbeeld is er altijd en overal toegang tot de meest relevante klantinformatie. Een eenduidig klantbeeld zorgt ander andere voor:

  • Betere segmentatiemogelijkheden
  • Optimalisatie van potentieel voor cross- en upsell
  • Hogere efficiency
  • Hogere flexibiliteit

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper “Verzekerd van uw klanten?” en kom meer te weten over een centraal klantbeeld door middel van Master Data Management.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Klantbeeld bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Klantbeeld :  Klantgericht communiceren: Toegevoegde waarde leveren bij de klant

Als eerste stap naar een klantgerichte organisatie is de aanschaffen van een CRM-systeem een goede eerste stap. Maar wat is uw vervolgstap? CRM moet ook geïntegreerd worden in de processen, het organisatiemodel en de service die u levert. Waar moet u beginnen? Lees hierover meer in de volledige whitepaper. De whitepaper gaat stap voor stap mee in uw klantreis naar een klantgerichte organisatie.

Lees verder

Klantbeeld :  Customer Experience voor een betere klantrelatie

Customer Experience is veelvoorkomende term in het bedrijfsleven. Tegenwoordig zijn er veel meer kanalen dan een op een klantcontact. Door meer kanalen te gebruiken zet de organisatie niet alleen de klant centraal, maar verbetert de concurrentie positie ook nog eens aanzienlijk. Centraal klantbeeld moet ondergeschikt zijn aan de bedrijfsmatige doelen die naar voren komen bij een CRM investering.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.