De digitale transformatie in uw organisatie

3 stappen naar een modern datacenter

3 stappen naar een modern datacenter

In dit tijdperk van digitale transformatie verandert de wereld in rap tempo. Hierin speelt IT niet alleen de rol van aanjager; soms is het juist voor IT-afdelingen moeilijk om niet achterop te raken bij de marktontwikkelingen. Organisaties proberen elkaar continu voor te blijven met slimmere producten, diensten en applicaties. Dat is immers wat de markt en de consument verwachten: snelheid en innovatie. Zorg ervoor dat u degene bent die uw concurrent aftroeft, en niet andersom.

De digitale transformatie en uw bedrijf

Wilt u mee in deze digitale transformatie, dan is de eerste taak het moderniseren van het datacenter. Maar hoe pakt u dat aan? Met behulp van deze 3 stappen gaat u naar een toekomstbestendig datacenter:

  1. Datacenter moderniseren: Het datacenter moet worden gemoderniseerd om klaar te zijn voor de laatste platformontwikkelingen.
  2. Automatiseren op ieder niveau: De volgende stap is het orkestreren en automatiseren van data, applicaties en processen, zodat het beheer nog verder wordt vereenvoudigd en er meer tijd kan worden besteed aan nieuwe services en innovaties.
  3. Transformeren van processen en mensen: Het moderniseren en automatiseren van het datacenter heeft als gevolg dat taken binnen de IT-afdeling veranderen. Medewerkers en processen moeten meeveranderen met de transformatie van de IT.

Stappenplan modern datacenter

Een verouderd datacentrum mag u niet afremmen in uw digitale transformatie; zorg ervoor dat u uw bestaansrecht houdt. Lees in dit e-boek alles over de uitdagingen in het huidige datacenter en de 3 essentiële stappen naar een modern en geautomatiseerd datacenter.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.