Convergentie Hardware en Software

Hardware bij een ERP oplossing kiezen

Hardware bij een ERP oplossing kiezen

In de afgelopen tientallen jaren hebben ontwikkelingen in de ICT branche verschillende uitwerkingen gehad voor de software- en hardware integraties. Wat zijn tegenwoordig de overwegingen die  bij een implementatie van software als ERP horen? Je kunt hierbij denken aan de keuzes die gemaakt moeten worden, welke feiten er zijn en wat de actualiteiten zijn.

Personal Computing
In de jaren ’80 heeft de computer zijn weg gevonden naar het bedrijfsleven. In deze periode werden steeds meer typmachines ingeruild voor een personal computer en werd deze techniek ook toegankelijk voor kleinere bedrijven die minder financiële middelen ter beschikking hadden. Dit was de toekomst en de computerfabrikanten  hebben hierop ingespeeld door nieuwe besturingssystemen en PC’s te ontwikkelen.

Internettechnologie
In de jaren ’90 wordt de computertechnologie nog verder uitgewerkt en meer gefocust op de ontwikkeling van netwerken. Gekochte pc’s worden in deze periode steeds meer met elkaar verbonden en daardoor kunnen bepaalde werkzaamheden steeds beter worden uitgevoerd. De uitwisseling van gegevens werd steeds sneller en beter. ERP systemen werden flexibeler en bevatten meer functies zodat ze binnen een netwerk gebruikt kunnen worden.

ERP en huidige computertechnologie
Internet heeft ervoor gezorgd dat cloud computing mogelijk wordt gemaakt. Een betere samenwerking is mogelijk en software oplossingen kunnen vanuit de cloud worden gebruikt. Dit geldt dus ook voor ERP en CRM die hierdoor gemakkelijker aan te bieden zijn, en te gebruiken zijn voor organisaties.

Lees de whitepaper “Convergentie Hardware en Software” waarin ERP en de geschiedenis ervan kort wordt uiteengezet en hoe de opkomst van computertechnologie organisaties heeft beïnvloed. Centraal staat de checklist die u moet helpen bij het maken van hardware keuzes omtrent een ERP software oplossing.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

 

Downloaden: Convergentie Hardware en Software

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.