Controlling Modern Malware

WildFire beschermt de organisatie tegen malware

WildFire beschermt de organisatie tegen malware

Malware blijft zich continu evolueren om anti-malware en –virus pakketten voor te blijven en is de afgelopen tijd steeds geavanceerder geworden. De meeste traditionele pakketten werken dan ook niet optimaal. Het is daarom niet vreemd dat er malware betrokken is bij de meest intelligente cyberaanvallen.

In deze whitepaper wordt WildFire geïntroduceerd, een oplossing om gevaarlijke malware tegen te gaan.  WildFire is ontwikkeld door Palo Alto Networks en maakt het mogelijk kwaadaardige bestanden te identificeren en deze bestanden in virtuele omgeving uit te voeren om het zo te kunnen observeren. Dit zorgt ervoor dat de malware snel en nauwkeurig als zodanig geïdentificeerd wordt, ook al is deze nog niet eerder voorgekomen.  WildFire bestaat uit een vijftal componenten, namelijk:

  • Virtualized Sandbox
  • Automated Signature Generator
  • Deep Visibility
  • Actionable Intelligence
  • Behavioral Botnet Report
     

Download de whitepaper

Download de volledige whitepaper en lees waarom traditionale pakketten organisaties onvoldoende beschermen tegen malware en de WildFire-oplossing dit wel doet.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom CybercrimeSecurity bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cybercrime :  Cybersecurityrisico’s: hoger op de directieagenda

Cybersecurity is bij veel organisaties nog niet ‘cybersecured’, toch denkt de directie dat dit wel zo is. Bedrijven zijn niet goed voorbereid op eventuele cyberaanvallen. Lees in dit cybersecurityonderzoek meer over de onderzoeksresultaten, cybersecurity toepassingen en risico’s die vaak over het hoofd worden gezien op directieniveau. Het onderzoek is uitgevoerd onder C-level executives.

Lees verder

Security :  Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

E-mail beveiliging kan en moet een stap beter. In dit onderzoek van Mimecast werden meer dan 36 miljoen ontvangen e-mails onderzocht bij meer dan 40.000 Office 365 gebruikers. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat in 0,02% van de e-mails toch nog verdachte bijlagen werden afgeleverd, met onder meer malware. Wat is het gevaar concreet en hoe kunt u dat gevaar voor zijn?

Lees verder

Security :  Informatiebeveiliging is key voor Digitale Overheid

Overheden handelen steeds meer zaken digitaal af. Dit betekent uiteraard dat de informatiebeveiliging op orde moet zijn. In dit artikel beschrijven we de laatste ontwikkelingen op het gebied van security die gemeenten, provincies, het Rijk en uiteraard de burger raken. De Digitale Overheid is een positieve ontwikkeling, maar veiligheid staat voorop; wapen u tegen digitale gevaren met de kennis uit dit artikel.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.