Cloud, social, mobile en analytics bundelen met IBM Verse

Deltawerken voor de e-mailvloed

Deltawerken voor de e-mailvloed

Er komen steeds meer methodes op de markt voor het efficiënter omgaan met mail. Bedrijven zetten workshops op over mailmanagement, slimmer werken met email, helemaal stoppen met email of vol met tips voor het nog beter in banen leiden van de vele binnenkomende e-mail berichten. Toch stijgt de tijd dat we besteden aan onze inbox alleen maar. Tevens kan je concluderen dat alle tips en “emailloze dagen” slechts een tijdelijke oplossing zijn voor een veel groter probleem.

Waar je vroeger op een email een reactie gaf na een paar dagen, kom je daar inmiddels al niet meer mee weg. Sterker nog uit onderzoek komt naar voren dat we binnen vier uur al een reactie verwachten! Email vergelijken we tegenwoordig met bellen, je verwacht een snel antwoord en kan ook makkelijk meerdere mensen in de discussie betrekken.

De voordelen van IBM Verse
IBM Verse voert een analyse uit op de binnenkomende email. Op basis van deze analyse ontstaat er een overzicht van mensen die belangrijk zijn in het netwerk. Door de filtermogelijkheid is het mogelijk om eenvoudig en snel toegang te krijgen tot de juiste informatie.

Download het artikel
Download geheel vrijblijvend het volledige artikel over IBM Verse en wat het voor u kan betekenen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW AlgemeenMobiliteitinformatielogistiek bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Algemeen :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder

HNW Algemeen :  Samenwerken kan 5 keer beter

Bij veel bedrijven zijn e-mail, grote tafels en traditionele telefoons nog de primaire samenwerkingsplatforms. Omdat intern en extern steeds meer wordt samengewerkt voldoen deze tools alleen niet meer. In deze whitepaper leest u welke 5 obstakels u kunt wegnemen en u in uw bedrijf een efficiënte, effectieve en prettige samenwerking garandeert.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Mobiliteit :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder

informatielogistiek :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

informatielogistiek :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.