Checklist voor bescherming en inbreuk

Een duidelijk overzicht van de criteria voor bescherming en inbreuk

Een duidelijk overzicht van de criteria voor bescherming en inbreuk

In deze checklist wordt op een rij gezet hoe de lezer kan bepalen wanneer iets inbreuk is en wanneer niet. De regels hieromtrent zijn behoorlijk gedetailleerd. Om te kunnen bepalen of designs en/of merken beschermd worden is het belangrijk om na te gaan of ze aan de regels voldoen. Onderstaande zaken zijn hierbij van belang:

  • Welke ontwerpen, modellen en merken worden beschermd?
  • Wanneer is sprake van inbreuk op een ontwerp, model of merk?
  • Criteria auteursrechtinbreuk
  • Criteria modelinbreuk
  • Criteria merkinbreuk

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt wanneer wordt voldaan aan de criteria om door de wet beschermd te kunnen worden. Deze checklist geeft daarnaast een aantal handige voorbeelden zodat de lezer eenvoudiger kan bepalen of aan de criteria wordt voldaan.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Strategisch ManagementRetail & Consumer bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategisch Management :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Strategisch Management :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Retail & Consumer :  De retailer van de toekomst zet klantdata centraal

Retail is één van de meest competitieve markten. De winsten staan onder druk, nieuwe webshops kapen klanten weg voor de neus van traditionele retailbedrijven en faillissementen zijn aan de orde van de dag. Wilt u de concurrentie voorblijven? In deze whitepaper leest u hoe u met integratie van fysieke winkels en webshops, analytics en omnichannel de band met de klant verbetert.

Lees verder

Retail & Consumer :  Optimale winkelbeleving door middel van retail data

Dankzij de opkomst van online retail zijn er de laatste jaren al meerdere winkelketens uit het straatbeeld verdwenen. Toch biedt deze digitalisering ook kansen aan retailers om de toegevoegde waarde van het bezoek aan een fysieke winkel te vergroten. Data helpt namelijk om persoonlijke klantervaringen te realiseren via verschillende kanalen. Maar wat zijn de 3 stappen naar een datagedreven retailorganisatie?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.