Case: Wat de vaste klanten vinden

Friesland bank en Sensus-HRM: minder fouten, meer motivatie!

Friesland bank en Sensus-HRM: minder fouten, meer motivatie!

De Friesland Bank gelooft in meer dan geld alleen. Alle processen op de HRM-afdeling worden beschreven, met als doel het verder verbeteren van de personeelsorganisatie. De uiteindelijke doelstelling is het invoeren van e-HRM op termijn. Hierdoor wordt het mogelijk om veelvoorkomende personeelsadministratieve handelingen door de medewerkers van de bank zelf te laten doen.

Lees gratis verder in deze case over wat de vaste klanten vinden waarin meer uiteengezet wordt over het rendement, de doelstelling en het winning team.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HRMFinanciële Instellingen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HRM :  Ziekteverzuim: dit stappenplan stroomlijnt het HRM-proces

Ziek- en betermeldingen zijn voor veel organisaties veel geregel. Zeker omdat het aan bepaalde regels moet voldoen die van tijd tot tijd veranderen. Tijd dus voor een uitgebreid stappenplan waarmee u dit proces gestroomlijnd en conform wet Verbetering Poortwachter kunt uitvoeren. Lees snel verder om een vliegende start te maken met procesmanagement.

Lees verder

HRM :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder

Financiële Instellingen :  Kunstmatige intelligentie zet de financiële sector op zijn kop

Kunstmatige intelligentie is al lang geen toekomstmuziek meer. Volgens onderzoek van McKinsey kan bijna 90% van de meer dan 900 typische bankprocessen overgelaten worden aan een algoritme. Op dit moment maakt al 30% van de financiële instellingen gebruik van kunstmatige intelligentie. Onlangs kwamen prominenten uit de sector bijeen om deze ontwikkelingen en Smart Process Automation (SPA) te bespreken.

Lees verder

Partner

Sensus-methode

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

Profiel Sensus-methode ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.