Bepaal in 5 stappen wanneer te virtualiseren

Virtualisatie: maak een plan van aanpak

Virtualisatie: maak een plan van aanpak

Virtualisatie is vandaag de dag niet alleen voor grote bedrijven haalbaar. Ook het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) kan profiteren van de voordelen die virtualisatie met zich mee brengt. Te denken valt onder andere aan een kostenbesparing. In dit document worden de vijf stappen behandeld die doorlopen moet worden voordat men overgaat tot de daadwerkelijke implementatie van een virtualisatie oplossing.

De volgende vijf stappen worden toegelicht in deze whitepaper:

  • Bepaal de voordelen van virtualisatie voor uw bedrijf
  • Zoek naar de juiste virtualisatie oplossing
  • Controleer of de reeds gebruikte applicaties geschikt zijn voor virtualisatie
  • Analyseer de kosten van virtualiseren van de serverinfrastructuur
  • Bepaal de doorlooptijd en de vaardigheden die nodig zijn om te virtualiseren

Deze whitepaper is geschikt voor ondernemingen die nadenken over een virtualisatie oplossing. Door dit document te lezen worden deze ondernemingen op weg geholpen bij het maken van een plan van aanpak ten behoeve van virtualisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe WerkenICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.