Bedrijfsbrede softwareoplossing helpt in concurrerende tijden

Prodware adjust Food Industry

Prodware adjust Food Industry

Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie hebben te maken met zeer specifieke eisen en uitdagingen. Hierbij draait veel om de snelheid van handelen en het continu inspelen op de fluctuerende vraag van klanten en op veranderende eisen, wensen en wet- en regelgeving. Hoe kunt u betrouwbaarheid bieden in kwaliteit en levering? En hoe kunt u zo efficiënt mogelijk werken en tijdig kansen signaleren en benutten?

In dit document wordt een bedrijfsbrede softwareoplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics, geïntroduceerd, die helpt om te gaan met verschillende vraagstukken, zoals het beheren en optimaliseren van aankopen, voorraden, distributienetwerken en de logistiek. Er wordt onder andere geschreven over:

  • eBusiness;
  • Business Intelligence;
  • WMS;
  • Kwaliteit en Voedselveiligheid;
  • On-premise of in de Cloud?

Download de brochure
Download dit document en lees meer over de voedingsmiddelenindustrie-specifieke bedrijfssoftware, de functionaliteiten en de daarbij behorende ERP-technologie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

Prodware

Prodware werkt als allround Microsoft partner al vele jaren samen met haar klanten voor verbetering van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), vergroting van klantbinding (met CRM-software) en verhoging van productiviteit (met o.a. Power BI en Office 365). Dit zowel on-premise als in de cloud.

Profiel Prodware ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.