API’s garanderen succesvolle digitale transformatie

Betere security, integratie en grip op kanalen

Gepubliceerd: 22-08-2017 | Whitepaper | Betere security, integratie en grip op kanalen

In het huidige digitale tijdperk zijn goede relaties met klanten en ketenpartners doorslaggevend om winst te kunnen maken. Communicatie verloopt over steeds meer kanalen en platformen. Het verbindend element voor een veilige en naadloze integratie tussen het web, mobile, cloud, zijn Application Programming Interfaces (API’s). 

Nieuwe kansen door API’s

API’s zijn belangrijk voor de digitale economie. Uit onderzoek in de Verenigde Staten blijkt dat 70 procent van de ondervraagde organisaties gebruik maken van API’s om klanten aan te trekken. Ook blijkt dat 60 procent van de ondervraagde organisaties met API’s hun time to market kan versnellen. Bijna de helft van de onderzochte bedrijven gebruiken ze om te innoveren en winst te vergroten.

Meer interactie, meer aandacht voor security

Naast alle kansen die API’s bieden, brengen deze innovaties ook nieuwe risico’s met zich mee. Hoe kan een organisatie zo sterk veranderen, en de security op peil houden? Workloads, (privacygevoelige) data en de applicatie-infrastructuur moeten natuurlijk goed beveiligd blijven. 

Andere scenario’s

Succes in de digitale wereld wordt gegarandeerd door optimale interacties en veilige transacties. Dit heeft invloed op het totale ecosysteem van organisaties. Deze whitepaper gaat dieper in hoe organisaties security-uitdagingen te lijf kunnen gaan in deze nieuwe digitale economie. Naast de voordelen en de impact van API’s krijgen de onderstaande 4 scenario’s extra aandacht:

  • Mobile
  • Cloud
  • Business-to-Business
  • Webservices

Hoe zet u meer kanalen in terwijl uw infrastructuur eenvoudiger en veiliger wordt? Download de whitepaper en lees over voordelen die API’s met zich meebrengen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM intelligent Business Process Management (BPM) oplossingen verbeteren de zichtbaarheid en controle voor de bedrijfsprocessen van de organisatie.

Profiel IBM ›
 
 

Download artikel

API’s garanderen succesvolle digitale transformatie

 

Zou u meer informatie willen ontvangen over API’s?

Wanneer denkt u aan de slag te gaan met deze uitdagingen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.