Agent of Change

Wat zijn de technologische ontwikkelingen tot 2020?

Wat zijn de technologische ontwikkelingen tot 2020?

Enkele voorspellingen die naar voren zijn gekomen:

  • Er zullen maar weinig sectoren niet veranderen door de technologische verstoring
  • Voor bedrijven die het aankunnen “big data” zal een eigen bedrijf worden.
  • De belangrijkheid van middenkader managers zal afnemen.
  • De banengroei zal in toenemende mate worden losgekoppeld van de economische groei als gevolg van automatisering.

Dit verslag geeft een overzicht van de impact die technologische ontwikkelingen de komende tien jaar hebben op verschillende aspecten in het bedrijfsleven. Deze verschillende aspecten zijn: organisatorisch structuren, werkgelegenheid en werkplekken, klantinteractie en business modellen.

Download gratis het verslag over de technologische ontwikkelingen in de komende 10 jaar. Het verslag is ondersteund door middel van case studies en de enquête resultaten. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom TrendsInnovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  Artificial Intelligence: Bent u klaar voor de toekomst?

Waar staat u op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? AI staat bij veel bedrijven op de agenda en sommigen zijn er al mee aan het experimenteren. Dit uitgebreide onderzoek laat u zien waar bedrijven momenteel staan, maar ook wat hun kansen en uitdagingen zijn. Is uw organisatie al klaar voor AI? Dat weet u na het lezen van dit eBook!

Lees verder

Trends :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.