Adobe Digital Publishing Suite, Analytics Service

Het analyseren van digitale publicaties met Analytics Service

Het analyseren van digitale publicaties met Analytics Service

De groei van het aantal tablets is toegenomen met 247%, dit is een aanzienlijke groei voor iets wat twee jaar geleden nog niet bestond.  Sinds de komst van de eerste Apple iPad in april, heeft de tablet een hele nieuw paradigma voor digitale content in de wereld gebracht. Niet alleen voor tijdschriften en kranten.
Traditionele mediabedrijven en zakelijke uitgeverijen worstelen door een onbekend terrein van op tablet gebaseerde digitale publicaties. Om meer inzicht te krijgen in de manier waarop lezers omgaan met publicaties is een bedrijf sterk afhankelijk van analytics.

Analytic Service
Adobe Digital Publishing Suite Analytics Service helpt uitgevers inzichten te ontwikkelen in het type content dat een positieve uitwerking heeft. De Analytics service is een reeks hosted services die uitgevers in staat stelt:

  • Te creëren,
  • Te verspreiden,
  • Inkomsten te genereren en
  • Verrijkte content te analyseren op tablets.


Download de whitepaper:
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over de Analytics Service van Adobe. In de whitepaper zijn de specifieke functies van de service uitgebreid uiteen gezet.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Online Conversie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Conversie :  Hoe kiest u de juiste marketing automation oplossing?

Gemiddeld zijn er 7 contactmomenten nodig voordat een lead een deal wordt. Marketing automation helpt marketeers om leads geautomatiseerd te begeleiden met de buyer’s journey. Er zijn echter vele oplossingen op de markt met hun eigen voor- en nadelen. Hoe kiest u de tool die het beste aansluit bij uw organisatie? In deze whitepaper kunt u de 10 belangrijkste ingrediënten terugvinden.

Lees verder

Online Conversie :  Strategie als Basis voor Content Marketing

Content marketing is het delen van kennis en kunde. Door op een authentieke manier relevante kennis, kunde en ervaring te delen, ontstaat vertrouwen. De boodschap binnen content marketing activiteiten van de organisatie moet daarvoor wel consistent zijn met de missie, visie en strategie van de organisatie. De bedrijfsstrategie moet vertaald worden naar een communicatiestrategie. Deze vormt de basis voor succesvolle content marketing.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.