Aan de slag met de verbetermanagementmethode

Stap voor stap een projectmatige aanpak door middel van verbetermanagement

Stap voor stap een projectmatige aanpak door middel van verbetermanagement

Verbetermanagement staat, volgens de Sensus-methode, voor een projectmatige aanpak waarin veranderingen stap voor stap worden gerealiseerd. Door stapsgewijs verbeteringen te realiseren ontstaan er al snel inspirerende veranderingen. Dit werkt vrij aanstekelijk, waardoor al snel het volgende project zich aandient.

Dit kan je doen door middel van de vijf onderstaande stappen:

  1. Procesgericht
  2. Projectmatig
  3. Klantgericht
  4. Mensgericht
  5. Meetbaar

Lees gratis het volledige artikel over verbetermanagementmethode waarin de bovenstaande stappen uiteen worden gezet.

Door stapsgewijs verbeteringen te realiseren ontstaan er al snel inspirerende veranderingen. Dit werkt vrij aanstekelijk, waardoor al snel het volgende project zich aandient.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business Process ManagementBPM Processen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Process Management :  Wat is proceseigenaarschap eigenlijk? De toegevoegde waarde voor de organisatie

Proceseigenaarschap is de belangrijkste succesfactor voor het invoeren van Procesgericht Werken. Nadat in de vorige whitepaper (#2.2 Roldefinitie) de rol van proceseigenaar is gedefinieerd, is het nu tijd voor de vraag of een dergelijke rol waarde toevoegt voor de organisatie en haar doelstellingen. Maak kennis met de Toolbox voor Toegevoegde Waarde™ en ontdek het antwoord op deze vraag.

Lees verder

BPM Processen :  Efficiënte bedrijfsvoering in crisistijd

Ook de retailbranche wordt geconfronteerd met de aanhoudende economische crisis. Voor de korte termijn geldt dat dit van groot nadeel kan zijn voor de organisatie. Echter, op de lange termijn kan in de retailbranche voordeel worden behaald door zich te richten op de processen middels Business Process Management (BPM).

Lees verder

Partner

Sensus-methode

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

Profiel Sensus-methode ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.