9 Tips voor hosting in de Zorg

De hosting uit handen geven of zelf verzorgen

De hosting uit handen geven of zelf verzorgen

Het uitbesteden van zorgapplicaties, data en netwerk is niet makkelijk. Uit handen geven, of zelf de ICT verzorgen? Deze keuze kan een behoorlijke impact hebben op de organisatie. Zijn er medewerkers met de juiste competenties en kennis aangenomen of is het niet zo makkelijk om een ICT-er met specifieke kennis te vinden?

Negen tips bij de keuze van een hosting provider:

  1. Bepaal de behoefte vooraf
  2. Check referenties
  3. Investeer in de toekomst
  4. Kies voor continuïteit
  5. Service en support

Download geheel vrijblijvend het volledige artikel over het kiezen van een hosting provider in de zorg. Het artikel gaat dieper in op de bovenstaande tips en de vier overige tips komen aan bod.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Identity and Access ManagementZorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Identity and Access Management :  Ontwikkelingen en trends in cyberaanvallen

Vorig jaar lekten er wereldwijd twee keer zoveel gegevens als de twee voorgaande jaren bij elkaar opgeteld, zo’n 4 miljard ‘records’. Één datalek was in zijn eentje al verantwoordelijk voor het lekken van zo’n 1,5 miljard gegevens. Toch worden er wereldwijd niet of nauwelijks méér maatregelen genomen dan voorheen tegen cyberaanvallen en het voorkomen van lekken van gevoelige informatie.

Lees verder

Zorg :  Data Management, de missende schakel in IoT

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder

Zorg :  Kwaliteit verbeteren door bedrijfsprocessen te optimaliseren

Als processen goed zijn beschreven en worden gehandhaafd vormen ze het fundament voor een goed bedrijfsresultaat. In het geval van Zorgstroom betekent het de beste zorg. Omdat deze Zeeuwse zorgorganisatie zijn processen zo goed op orde heeft, haalde het als een van de eerste zorginstellingen in Europa en Nederland het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2015. Hoe ze dat lukte leest u in dit interessante referentieverhaal.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.