7 belangrijke redenen voor het automatiseren van het crediteurenproces

The top seven reasons to automate Accounts Payable

The top seven reasons to automate Accounts Payable

Het crediteurenproces(ook wel Accounts Payable (AP)) is niet een makkelijk proces om te temmen, maar zeker de moeite waard. Er zijn een aantal belangrijke redenen om te investeren in het automatiseren van het crediteurenproces. Terwijl er maar weinig processen zijn die zulke tastbare ROI hebben, zijn er toch veel bedrijven die zich vergissen en de crediteurenprocessen beoordelen als een laagwaardige activiteit die het niet waard is om in te investeren.

Deze whitepaper gaat in op de onderstaande 7 redenen om nu te beginnen met het automatiseren van het crediteurenproces:

  1. Het is een goede investering
  2. Het optimaliseren van de contanten
  3. Het versterken van de interne controles
  4. Optimaliseren van de zichtbaarheid
  5. Het tevreden houden van de klanten
  6. AutomateAccountsPayable.pngHet verbeteren van de kwaliteit
  7. Operationele flexibiliteit

De scope van het crediteurenproces
Een geautomatiseerd crediteurenproces is essentieel voor de gezondheid van de organisatie. Veel pogingen tot het automatiseren van dit proces mislukken, doordat organisaties niet kijken naar de scope van het crediteurenproces. Wat is de oorsprong van de uitdagingen? Twee van deze uitdagingen zijn:

  1. Grote hoeveelheden transacties komen binnen in verschillende formats en media
  2. Uitdagingen in het identificeren van de juiste data en dit door te zetten naar het financiële systeem.

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over het automatiseren van het crediteurenproces? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en kom meer te weten over de bovenstaande uitdagingen en de 7 redenen om te beginnen met het automatiseren van het crediteurenproces.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Financieel ManagementFinanciële Instellingen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Financieel Management :  De blockchain hypotheek

De blockchain, het systeem achter digitale munten als bitcoin, kan een revolutie in de financiële wereld teweegbrengen. Zo wordt het afsluiten van een hypotheek makkelijker en bovendien minder riskant. Hoe wordt u zelf succesvoller door deze technologie in te zetten?

Lees verder

Financiële Instellingen :  Kunstmatige intelligentie zet de financiële sector op zijn kop

Kunstmatige intelligentie is al lang geen toekomstmuziek meer. Volgens onderzoek van McKinsey kan bijna 90% van de meer dan 900 typische bankprocessen overgelaten worden aan een algoritme. Op dit moment maakt al 30% van de financiële instellingen gebruik van kunstmatige intelligentie. Onlangs kwamen prominenten uit de sector bijeen om deze ontwikkelingen en Smart Process Automation (SPA) te bespreken.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.