Business Intelligence toepassingen

Business Intelligence is het verzamelen van informatie binnen de organisatie. Business Intelligence helpt beslissers bij het nemen van beslissingen en creëert voordeel voor de organisatie. Business Intelligence richt zich op het verzamelen van zowel klantgegevens, beslissingsprocessen, concurrentie-informatie, markttoestand als trends.

Uitgelicht: 

Migreer de Windows Server 2003 infrastructuur naar een moderne oplossing

 
Transition Your Windows Server 2003 Infrastructure to a Modern Solution gratis downloaden

Maakt u nog gebruik van Windows Server 2003 of Windows Server 2003 R2? Per 14 juli 2015 stopt al het support en is de kans op compliance en beveiligingsrisico’s groot. Het is tijd om te migreren naar een modern platform gebouwd op Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 en Cisco UCS server infrastructuur. Download deze whitepaper en kom meer te weten over de overgang naar een moderne oplossing.

Lees verder Gratis downloaden
 

Tot 100 keer sneller inzicht in uw data voor een gedegen besluit

Tot 100 keer sneller inzicht in uw data voor een gedegen besluit

Data-gedreven besluiten hebben alleen zin als het daadwerkelijk snel inzicht kan geven, dit open gecommuniceerd kan worden en snel overgaan kan worden tot actie. Alleen op deze manier kan er tijdig worden gehandeld op basis van de betreffende inzichten. Hoe krijgt u tien tot honderd keer sneller inzicht uit uw data? Lees er meer over in deze whitepaper over Rapid –fire Business Intelligence.

Lees verderGratis downloaden

De belangrijkheid van Self-Service bij Private Cloud

De belangrijkheid van Self-Service bij Private Cloud

De IT-afdelingen bij organisaties staan onder extreme druk voor het verlagen van de kapitaal en operationele kosten, waardoor ze genoodzaakt zijn om infrastructuren te virtualiseren en het hardware gebruik en schaalbaarheid te verbeteren. Waarom is Self-Service een belangrijk onderdeel bij private cloud? Lees er meer over in deze whitepaper.

Lees verderGratis downloaden

Self-Service Business Intelligence and Analytics

Self-Service Business Intelligence and Analytics

Voor middelgrote bedrijven is de tijd van wachten voorbij. Voor een betere besluitvorming en een groot concurrentievoordeel is het belangrijk om te beginnen met self-service analytics. Toch hebben veel organisaties hun twijfels over self-service analytics. Lees in deze whitepaper over de barrières voor de adoptie van analytics vanuit het IT- en eindgebruikersperspectief. Hoe kan de beschikbare data echt goed benut worden en de organisatie de controle houden over de gegevens? Lees het in de whitepaper.

Lees verderGratis downloaden

Business Intelligence in SharePoint 2010

Business Intelligence in SharePoint 2010

SharePoint 2010 biedt organisaties de mogelijkheid om gestructureerde maar ook ongestructureerde data te beheren en te bedienen. SharePoint 2010 heeft hiervoor Business Intelligence (BI) mogelijkheden. Lees in de whitepaper wat waardevol kan zijn bij het gebruik van Business Intelligence in SharePoint Server 2010.

Lees verderGratis downloaden