Webinar: Closing the digital loop

Volledig digitaal werken met contracten binnen Office 365

Of het nu gaat om een arbeidscontract of het maken van een aanbieding aan uw klant: veel organisaties zoeken een oplossing om dit volledig digitaal uit te voeren. Schrijf nu in voor het webinar ‘Closing the digital loop: volledig digitaal werken met contracten binnen Office 365’ op donderdag 18 januari 2018 om 15.00 uur.

Aan de hand van een praktijkvoorbeeld van een arbeidscontract en een salesvoorstel komt u meer te weten over:

  • veel gebruikte documenten beschikbaar stellen aan medewerkers;
  • eenvoudig maken en beheren van aanbiedingen en contracten;
  • altijd documenten opslaan in het juiste dossier in Office 365 en SharePoint;
  • inrichten van goedkeuringsworkflows met Nintex Workflow;
  • het digitaal en rechtsgeldig ondertekenen van documenten, zowel door uzelf als de klant of sollicitant.

Closing the Digital Loop

Registreer vandaag nog voor dit webinar, georganiseerd door Documentaal, ETTU en ValidSign.

Documentaal levert oplossingen voor documentcreatie en het opmaken van documenten in de juiste huisstijl. Hiermee wordt een volledige integratie geboden binnen Microsoft Office, maar kunnen documenten ook rechtstreeks vanuit SharePoint Online aangemaakt worden.

ETTU levert een oplossing die het mogelijk maakt om elk gewenste filestructuur in SharePoint Online aan te bieden. Deze oplossing, Debble Create, zorgt ervoor dat een vooraf gedefinieerde structuur uitgerold kan worden over bestaande en nieuwe sites die aangemaakt worden.

ValidSign levert een digitaal rechtsgeldige handtekeningen dienst en heeft een connector met SharePoint, Nintex en K2. Hiermee kun je eenvoudig vanuit applicaties digitaal rechtsgeldig ondertekenen en kunnen documenten sneller worden verwerkt en gearchiveerd. Zowel voor medewerkers, als door externen.

Inschrijven

Wilt u meer informatie over het digitaal ondertekenen van contracten? Schrijf u dan nu in voor dit webinar, georganiseerd door Documentaal, ETTU en ValidSign.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 18 januari 2018 - 15.00 uur
Thema: Office 365
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel ETTU

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›