Innovatie in de bouw

15 February 2018, 14.00afbeelding Innovatie in de bouw

Innovatie is in de bouwsector een grote uitdaging, maar tegelijkertijd een uitkomst. Hoe wordt er met innovatieve technologie omgegaan, in een sector die bekend staat als relatief traditioneel? En hoe maken bouwbedrijven, hun partners, en technologiebedrijven deze innovatie mogelijk? Dat leest u in deze blog.

Lees verder

Waarom is design zo belangrijk?

12 February 2018, 12.33afbeelding Waarom is design zo belangrijk?

Bij design gaat over het plaatsen van de juiste tekst, afbeeldingen en pictogrammen op de juiste plek. Niet iedereen is het altijd eens over de essentie van design. Bij Debble vinden we het erg belangrijk om van design een topprioriteit te maken en in deze blog vertel ik je waarom je bij het implementeren van een intranet moet nadenken over het design. Daarnaast geef ik je een aantal belangrijke tips

Lees verder

NRF 2018 | De klantreis van de toekomst

6 February 2018, 00.00afbeelding NRF 2018 | De klantreis van de toekomst

De hele retail en tech-wereld streek vorige week neer in New York voor NRF 2018. Samen met de 33.000 bezoekers maakte ik op deze retailbeurs de klantreis van de toekomst. Dat is een inspirerende, digitale reis waar beleving en gemak naadloos hand in hand gaan. Van een robot die je schappen in de gaten houdt tot chatbots die te hulp schieten en next generation Point of Sale. Digitale technologie is overal en is daarom ook steeds meer te vinden in de retail. Dat is niet alleen leuk, maar ook noodzakelijk om klanten nu en in de toekomst te blijven binden. De digitale transformatie is veel meer dan een webwinkel starten, het gaat om het integreren van AI, customisation, personalisation en social engagement met je fans.

Lees verder

De rol van AI en chatbots bij het verbeteren van de customer experience

6 February 2018, 00.00afbeelding De rol van AI en chatbots bij het verbeteren van de customer experience

We hebben allemaal weleens een slechte ervaring gehad met een bedrijf. Van matige service tot een uitverkocht of verkeerd geleverd product. Daar komt bij dat onze verwachtingen zijn veranderd ten opzichte van vroeger. We lopen niet langer alleen maar door de winkelstraat naar etalages en producten te kijken. We doen nu impulsaankopen via de mobiele telefoon, kijken op Instagram naar een aanbieding en we verwachten van onze vaste webshops dat ze weten wat onze interesses zijn op basis van ons koopgedrag.

Lees verder

Grenzeloze verbindingen verbeteren ketensamenwerking

1 February 2018, 10.22afbeelding Grenzeloze verbindingen verbeteren ketensamenwerking

De term digitale transformatie betekent voor iedere organisatie iets anders. Sommige zijn al erg tevreden met het digitaliseren van documentstromen en andere stroomlijnen complete supply chains met digitale knooppunten. In de sectoren bouw en techniek zien we alle verschijningsvormen voorbij komen. In deze blog leest u hoe u digitalisering u helpt ketensamenwerking te verbeteren.

Lees verder