Het intranet als paraplu van een digitale werkomgeving

20 April 2018, 11.00afbeelding Het intranet als paraplu van een digitale werkomgeving

Het intranet heeft van oudsher een negatieve connotatie. Zeker in de beginjaren van het intranet stond het bekend als een lelijk platform waar wat verouderde nieuwsberichten op stonden, een smoelenboek en algemene documenten vanuit HR. “Gelukkig zijn de mogelijkheden voor het anno 2018 veel uitgebreider waardoor het platform daadwerkelijk waarde kan toevoegen voor een organisatie”, aldus Franck van Diest, Product Manager van Debble. “Het gaat zelfs helpen om efficiënter en effectiever te werken, waardoor groei gerealiseerd kan worden tegen dezelfde of zelfs lagere kosten.”

Lees verder

Waarom Social CRM ook voor u interessant is

17 April 2018, 14.41afbeelding Waarom Social CRM ook voor u interessant is

Social CRM is voor velen bekend maar roept veel vraagtekens op bij organisaties omtrent CRM. Social CRM is echter geen trucje maar zeker een toegevoegde tool als het gaat om de integratievlakken tussen marketing en CRM. Wij vertellen waarom deze trend van 2018 ook voor uw organisatie van belang is.

Lees verder

Bouwbedrijven worden servicebedrijven

17 April 2018, 09.00afbeelding Bouwbedrijven worden servicebedrijven

Klantgericht bouwen is helemaal niet zo vanzelfsprekend als het klinkt. Langzaamaan wordt in de bouw niet de techniek, maar de mens centraal gezet. Het klinkt paradoxaal, maar technologie kan daarbij helpen. Er liggen grote kansen voor bouwbedrijven, maar dan moeten ze zich veranderen. Dat levert bouwbedrijven winst op en schept betere leef- en werkomstandigheden voor de eindgebruikers.

Lees verder

Digitale transformatie zet de bouw op zijn kop

11 April 2018, 16.00afbeelding Digitale transformatie zet de bouw op zijn kop

De kwaliteit van producten wordt in toenemende mate bepaald door hoe hecht en efficiënt ketenpartners samenwerken aan een eindproduct. Digitale technologie stroomlijnt dit proces, maar verandert bedrijven en businessmodellen ingrijpend. Producten transformeren in diensten en bouwbedrijven worden software- en dataleveranciers. Toekomstmuziek? Nee hoor, enkele bouwbedrijven zijn al ingrijpend aan het veranderen. Hoe? Dat leest u in deze blog.

Lees verder

Microsoft Teams: de basis

10 April 2018, 12.12afbeelding Microsoft Teams: de basis

Microsoft Teams is de werkruimte met geïntegreerde chatfunctie in Office 365 speciaal ontwikkeld om samenwerking en groepswerk eenvoudiger en efficiënter te maken. In Teams zijn alle personen, inhoud en hulpmiddelen beschikbaar die je team nodig heeft om betrokkener en effectiever te werken. Teams is zowel op mobiel als op desktop beschikbaar.

Lees verder